Salg af økologisk kød

Vores økologiske kød sælges efter forudgående aftale. Vi giver altid besked på nyhedsbrevet, hvornår det er tid til at bestille. Men du er også velkommen til at bestille hos Joachim på 20444550.

Ved bestilling modtager du en bekræftelse, samt kontonummer til indbetaling af depositum. Før slagtning vil du modtage et parteringskema, som skal returneres udfyldt. Her noterer du, hvordan du ønsker din andel parteret. Din andel skal afhentes hos det lille private slagtehus Aidt i Thorsø nord for Silkeborg.

Vi benytter Aidt slagtehus, som er en lille familieejet virksomhed 40 km væk fra Thorslykke. Her får dyrene lov til at overnatte med deres egen flok i skærmede båse, så de kan falde til ro efter den korte transporttid. For os har det altid været vigtigt, at dyrene ikke bliver stressede og behandles godt. Derfor har vi undersøgt de omkringliggende slagtemuligheder grundigt og fandt ud af at det præcis er det, som det lille slagtehus i Aidt kan tilbyde.

Udskæringerne er opdelt i poser ved levering. Ved hjemkomst kan man med fordel pakke kødet om i mindre portioner og eventuelt selv skære kødet i mindre stykker/portioner.

Køb økologisk ungdyr oksekød

Ungdyr oksekød sælges i 1/4 del og parteres efter dit ønske i stege, bøffer, suppeben mm.
Pris: 115 kr./kg. Et kvart ungdyr vejer normalt omkring 50-70 kg.
Depositum på 1000 kr. indbetales ved bestilling.
Bestillingen er gældende, når vi har modtaget din indbetaling.

Ønsker du at bestille 1/8 del kan vi klare dette med et gebyr på 100kr til slagteren.

Køb økologisk lam

Lam sælges i halve og parteres efter dit ønske i køller, skært, hakket mm:
Pris: 125 kr./kg. Et halvt lam vejer cirka 10-15 kg
Depositum på 400 kr. indbetales ved bestilling.
Bestillingen er gældende, når vi har modtaget din indbetaling.

Køb økologisk frilandsgris

Gris sælges i halve og parteres efter dit ønske i koteletter, stege, fars mm.
Pris 100 kr/kg. En halv gris vejer cirka 45 kilo.
Depositum på 1000 kr indbetales ved bestilling.
Bestillingen er gældende, når vi har modtaget din indbetaling.

Kontakt os her for at høre nærmere.


Den Europæiske landbrugsfond

Thorslykke modtager Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive vores landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljøet og biodiversitet. Tilskuddet har medført, at Thorslykke har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede fødevarer til glæde for miljøet, dyrene og dig.