Gårdmarked

Søndag d. 23/6  klokken 11-14

Nyd en hyggelig stund på Thorslykke og deltag i lanceringen af URTELYKKE.

Se bondegårdsdyr, klap et lam og få mulighed for at gå tur i den nye køkkenhave.

Vi har sammensat et lille hyggeligt marked med håndplukkede udstillere, hvor du har mulighed for at se og smage på lækre produkter lavet ud fra hjertet. Forneden kan du se udstillerliste, som løbende opdateres. 

Du er velkommen til at tage et tæppe og en madpakke med og nyde et søndagshvil i græsset. Der er også mulighed for at købe en vegetarisk ret til overkommelig pris i Bjørnkilde boden.

Gården ligger i gå afstand fra Bryrup. Der er begrænset parkering ved gården, så benyt gerne gå-ben eller den tohjulede, hvis du bor i nærområdet.

Udstillere:

Anja Ballegaard – Vær en af de første til at få fingrene i bogen URTELYKKE, og har du lyst kan du naturligvis få den signeret. Nyd en kop te i Anjas urtete-bar.

Champagneshoppen – Ditte og Jørgen brænder for udsøgt fransk champagne. De giver smagsprøver på nogle af de økologiske og biodynamiske flasker, som du kan købe på dagen.

Håndens værk – Inger Marie og Simon, laver trætøj, hækling og andre kreative, fine ting. Og så er de vaskeægte vikinger. Alt i boden er håndlavet.

Bettes skincare – Mette kommer hele vejen fra Sydsjælland for at vise os hendes lækre håndlavede urte cremer. Glæd dig til at få fingrene i dem. De er udsøgte.

Bjørnkilde – Vores lokale, grønne madmor Anne Mette, kommer og laver en hjertevarm, økologisk og vegetarisk Bjørnkildegryde, som du kan købe og nyde til frokost.

Mols organic – Liv og Liva giver smagsprøver på søde sager og mon ikke de har et godt tilbud til den søde tand?

Flowers by Rikke Due – Hvem elsker ikke smukke blomster? Rikke forstår at lave de smukkeste og naturligeste kreationer. Mange af blomsterne vil være økologiske eller friland.

Virklund bryghus – Lokalt mikrobryggeri med smagsfyldt sortiment. Niels er ambassadør for bryghuset og kommer og deler smagsprøver ud. Her vil være noget for en hver smag.

Bente Koch Sølverbæk – Bente er lokal kendt for hendes hemmelige apoteker sennep opskrift. Der er smagsprøver på Bentes Sennep, som hun har døbt ‘Vrads Sennep’.

Kaj Juul – Kaj har den mest vidunderlige blomsterhave og blomsterbørnehave. Han kommer med et stort udvalg af sine blomsterbørn, som du har mulighed for at købe til din have.

Programmet opdateres løbende.